Minneord om Rolf Sveen


Så altfor tidlig sovnet Rolf inn på Hamar Sykehus onsdag 30.05.18. Kreften tok overhånd og Rolf sovnet stille inn med familien til stede. De fikk tatt farvel med en god far og ektefelle som alltid satte familien høyt. De betydde alt for han. Da vi snakket med Rolf etter påsken, fortalte han at han hadde hatt ei fantastisk påske på hytta sammen med Sonja og guttene. Det betydde utrolig mye for han.

Så lenge vi har vært i Storhamar Fotball, så har Rolf alltid vært der. Han har vært der med sitt engasjement, temperament, godhet og hjerte. Storhamar Fotball banket alltid i Rolfs hjerte. Også midt i periodene med cellegifts-behandlinger så stakk Rolf innom for en prat i lunsjen. Måtte vite hvordan det gikk og ikke minst sette seg ned ved lunsjbordet og bare være der sammen med oss. Livet er brutalt noen ganger. For Rolf endte dette livet så altfor tidlig.

Vi minnes en fantastisk mann. Vi minnes en god venn. Vi vil savne de gode samtalene, engasjementet og latteren. Vi savner deg Rolf, men vi ses igjen. La oss være en klubb som bryr oss, og tar oss tid til den gode samtalen med hverandre.

På vegne av alle i Storhamar fotball Arild, Hans Petter, Tin Aung og Torstein.