Storhamar Fotball støtter barnehjem i Myanmar og Tanzania


Storhamar Fotball har overført kr. 5000 til hvert av våre 2 barnehjem som vi støtter. (5000 til hvert):

  1. Barnehjem i Myanmar. Tin Aung Laithang som jobber i Storhamar Fotball kommer fra Myanmar (tidl. Burma) Gjennom Tin har vi fått
    kontakt med et barnehjem i Rangoon som gir mat, husrom og skole for 200 foreldreløse barn.
  2. Barnehjem for utviklingshemmede i Arusha i nordlige Tanzania. Dette er mennesker som lever på den absolutt laveste rangstigen.

Verdien av all pant fra flasker og bokser som kommer inn fra egen drift og fra pant gitt til oss i Storhamar Fotball gis til mat og klær ved disse barnehjemmene. I tillegg er det satt opp tre stk kleskontainere. En ved innkjøringa til fotballanlegget på Prestrud, en ved Joker Ajer og en ved Rema 1000 Basarene.  Vi får 1 kr. pr. kilo tøy som leveres inn i kontainerne.

Vil du være med og støtte barnehjemmene så kan du gjøre det. Ikke send penger, men ta med flasker og bokser etter julehøytida til oss eller legg brukte klær i våre containere etter at du har fått nytt til jul.