Keepertrening start uke 45


I Storhamars fotball nye sportsplan er det ønskelig at klubben skal gi et ekstra tilbud på keepersiden. Dette er skal nå sette i praksis der keepere fra flere forskjellige årganger skal nå få tilbudet om egen keepertrening 1 til 1,5 time i uken. Dette vil være trening som kommer utenfor lagstreninger og være et gratis tiltak for Storhamars keepere.

Oppdeling

  • Gruppe 1, gutter og jenter 10-13 år – tirsdager kl. 18-19.30 (OBS: første trening onsdag 8. okt)
  • Gruppe 2, gutter og jenter 14-16 år – onsdager kl. 18-19.30

Treningene starter fra uke 45

Keeperøktene vil være varierte, men vi fokusere mye på generell keeperteknikk, feltarbeid, reaksjon og styrketrening.

De keeperne som faller utenfor aldersspennet her, vil få tilbud om keepertrening under deres lagtreninger. Dette gjelder lag som J17 og G19.

Dette tilbudet skal først og fremst være for dem som spiller keeper på treninger og kamper, og har en interesse av keeperposisjonen. På denne måten kan vi sikre oss at de som kommer på keepertreningene har et ønske om å utvikle seg som keeper.

>> Påmelding til keepertrening >>