Our website has now been translated into 103 languages


We at Storhamar Fotball would like everbody to be able to find information about our activities and offers. That is why we have worked “hard”* this summer to translate our website into 103 different languages! This also fits well with our work on integration where we want children and young people, regardless of background and family economy, to have equal opportunities to participate in our club’s activities.

Hjemmesiden oversatt til arabisk – Our homepage translated to Arabic

The website can now be read in the following languages: Afrikaans, Albanian, Amharic, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Basque, Belarusian, Bengali, Bosnian, Bulgarian, Catalan, Cebuano, Chichewa, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Corsican, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Esperanto, Estonian, Filipino, Finnish, French, Frisian, Galician, Georgian, German, Greek, Gujarati, Haitian, Creole, Hausa, Hawaiian, Hebrew, Hindi, Hmong, Hungarian, Icelandic, Igbo, Indonesian, Irish, Italian, Japanese, Javanese, Kannada, Kazakh, Khmer, Korean, Kurdish, Kurmanji, Kyrgyz, Lao, Latin, Latvian, Lithuanian, Luxembourgish, Macedonian, Malagasy, Malay, Malayalam, Maltese, Maori, Marathi, Mongolian, Myanmar (Burmese), Nepali, Norwegian, Pashto, Persian, Polish, Portuguese, Punjabi, Romanian, Russian, Samoan, Scottish, Gaelic, Serbian, Sesotho, Shona, Sindhi, Sinhala, Slovak, Slovenian, Somali, Spanish, Sudanese, Swahili, Swedish, Tajik, Tamil, Telugu, Thai, Turkish, Ukrainian, Urdu, Uzbek, Vietnamese, Welsh, Xhosa, Yiddish, Yoruba and Zulu.

The language selector is located in the lower left corner of the webpage

* OK then, it’s Google translate that does the job for us .. 😉


Vi i Storhamar Fotball er opptatt av at fleste mulig skal kunne finne informasjon om våre aktiviteter og tilbud. Derfor har vi nå jobbet “hardt”* i sommer for å oversette hjemmesiden til hele 103 forskjellige språk! Dette passer også godt sammen med vårt arbeid med integrering hvor vi ønsker at barn og unge, uansett bakgrunn og familie-økonomi skal ha like muligheter til å delta i klubbens aktivitetstilbud.

Hjemmesiden til Storhamar Fotball kan nå leses på følgende språk: Afrikaans, Albanian, Amharic, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Basque, Belarusian, Bengali, Bosnian, Bulgarian, Catalan, Cebuano, Chichewa, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Corsican, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Esperanto, Estonian, Filipino, Finnish, French, Frisian, Galician, Georgian, German, Greek, Gujarati, Haitian, Creole, Hausa, Hawaiian, Hebrew, Hindi, Hmong, Hungarian, Icelandic, Igbo, Indonesian, Irish, Italian, Japanese, Javanese, Kannada, Kazakh, Khmer, Korean, Kurdish, Kurmanji, Kyrgyz, Lao, Latin, Latvian, Lithuanian, Luxembourgish, Macedonian, Malagasy, Malay, Malayalam, Maltese, Maori, Marathi, Mongolian, Myanmar (Burmese), Nepali, Norwegian, Pashto, Persian, Polish, Portuguese, Punjabi, Romanian, Russian, Samoan, Scottish, Gaelic, Serbian, Sesotho, Shona, Sindhi, Sinhala, Slovak, Slovenian, Somali, Spanish, Sudanese, Swahili, Swedish, Tajik, Tamil, Telugu, Thai, Turkish, Ukrainian, Urdu, Uzbek, Vietnamese, Welsh, Xhosa, Yiddish, Yoruba og Zulu.

Du finner nå språkvelgeren nederst i venstre hjørne på hjemmesiden.

*OK så er det Google translate som gjør jobben for oss.. 😉