Storhamar Fotball har mottatt kr 13825 i gave fra G2001


G2001 har gitt kr 13825 i gave til Storhamar Fotball. Pengene skal brukes til å støtte familier med små ressurser slik at deres barn kan delta på cuper eller andre aktiviteter på lik linje med resten av laget.

Storhamar Fotball Gutter 2001 har blitt avviklet som lag. Pengene som nå har blitt gitt til Storhamar Fotball er i all hovedsak penger som er samlet sammen i perioden 2008-2013 på tippedugnader. Laget hadde en fin avslutningstur til Oslo og Ullevål for å se på Norge mot Tjekkia samt besøk på Tusenfryd den 10. juni. Det som ble igjen på lagskontoen har blitt gitt som gave til Storhamar Fotball. Pengene skal brukes til å støtte barn fra familier med små ressurser som trenger støtte for å være med på turneringer og lignende.

Storhamar Fotball takker for støtten. Pengene vil komme godt med i vårt arbeid med integrering.